Hoppas allt är bra med er. 

Idag har jag varit på stan hela dagen. Jag och Kerstin har båda letat presenter till våra sambos som fyller år med en dags mellanrum. Båda fyller 26 men de är ju så fruktansvärt svårt att hitta något som man tror de skulle gilla, eftersom de har ALLT. 

Vi var runt på alla möjliga butiker med kom hem tomhänta, vilket var mindre roligt. När jag kom hem satte jag mig och sökte på olika present alternativ och tillslut hittade jag något som jag tror de skulle kunnat gilla. Sportfiskeglasögon, både min och Kerstins sambo älskar att fiska och gör de gärna tillsammans. 

Så jag ringde Kerstin direkt och hon tyckte att de skulle vara en toppen present. Vi båda googlade runt efter rätt märke och hittade tillslut till Leechstore som hade ett super brett utbud av sportfiskglasögon. Eftersom detta är en helt ny marknad för oss så var de så himla bra att de hade så tydliga produktbeskrivningar och så många olika glasögonen så vi kunde välja ett par vi tror skulle passa grabbarna bäst. Vi båda hittade ett par som vi tyckte lät bra och passade så vi beställde dem direkt. 

Och jag kan redan se att glasögonen är på väg, de har tydligen super snabb leverans vilket passade oss perfekt eftersom killarna fyller år till helgen. Känns så bra att jag hittat den bästa födelsedagspresenten ever!!!! Han kommer bli så glad. 

Nu måste jag sluta för ska laga middag. Hoppas min sambo inte hinner läsa detta innan han fyller år bara. Han brukar ju aldrig läsa min blogg men skulle ju vara typiskt om han bara för de gjorde de nu!