Alltså jag får krupp på hur mörkt det har blivit nu om vintern. Det fick i alla fall sambon att haja till om vad vi faktiskt borde investera i.

Ett takfönster! Men då fick min hjärna gå på högvarv ett tag, för jag tänkte att det projektet kommer ju kosta mer än det smakar.

Mockfjärds är dom jag har haft kontakt med tidigare och dom avdramatiserade ju ganska fort min oro om att det skulle skena iväg i pris.

De jobbar med en leverantör och kan dessutom komma på ett kostnadsfritt besök. Trots att jag redan varit kund så skulle detta inte kosta mig något 🙂 Så himla bra service. Sen återstår det ju att se om det finns möjlighet att skaffa fler än ett. Det kan ju vara så nice om man kan ha fler än ett fönster.

Återstår att se helt enkelt när vi väl ses då. Nu ska jag baka chokladbollar med lillkusinen! Ha det gött!